17 :D

aaa så var man 17 nu då:) inget kmr förändras men det är ett år närmare 18 ;)
tills dess är det väl bara o gliidaa..

sitter här i skolan och har håltimma, mihih , 

skriver kanske sen ist, pussheeyy
image47 en bild där, haaha:)

MÅNDAG.

hahahaha , ja , måste ju faktiskt ta o uppdatera lite nu igen för det var ett tag sen sedan sist ;)
Kan ju börja med helgen ,
På fredakvällen så vare bara lungan, Jag , Bec , Ellooh och Mattis fikade och åkte sedan hem till becs o kollade på film :) mysmys. dagen tillbringade jag hos mli med sannaslampan :)

Lördakvälllningen;
sketanice :D tack tjejor för en trevlig kväll!  Jag och Matilda ''tvingade'' typ våra föräldrar att bli hembjudna till matildas ;)FÖR ATT FÅ HELA MITT HEM TOMT FÖR EN GÅNGS JÄVLA SKULL!!
 Jag (fixarn) lagade tacos osv , fixade drickan osv , ah .. med hjälp av sanna som inte skulle vara med oss utan skulle ut till norrahammar:D
Efter att vi hade varit hos mig så åkte vi ner till stan och vidare till hannas kompisar , Micke o Janne =) HAHAH , låter som två 40-åringar ;D  men det var dom inte :) trevligt hade vi där osv:)

Bilder :

             
   



ah där kom nåra av de tusen bilder vi tog :S hahaha fan sjukt! 


Idag :

ja idag är det ju som sagt måndag, halv resursdag! , slutade tolv , och sedan hängde jag med hillän till a6 för hon skulle ta sitt leg-kort ;D blev oxå bjuden på mat eftersom att min födelsedag står på tröskeln ;D haha =)

La undan skor från skorette och jag har nu beskrivit dem till mli och hon misstänker starkt att hon kollat in samma, hon hade precis skrivit om dom på sin blogg så nu ska jag kolla om det var dom ;D haha


så längde :

Varsågod Hanna Nordström & Matilda Berggren =)


pussheyyy


Skoooolan ,

Sitter här i skolan med miafisgris:) som förresten har skaffat blogg;) --> miafisgris.blogg.se        besökochälskaförfan;)
  
har precis haft nationella prov i matte , det      gick skit!!'
o fan va jag får damp på detta jävla  t an g  en t      bo rd et     typ fastnar på mellanslag:S:S
och till matildas lyckliga förvåning                          så uppdaterar jag  bara mer         och mer:)


aja,pussheyeyyy

It?s like I waited my whole life for this one night ,



chris brown - forever  :)  

funkade inte att ta orginalvideon så det fick bli denna ist ! ;D

Måndag idag .. men ganska go dag ;D men fastän att vi hade sovmoirgon idag så var jag så jäkla trött o de är jag fortfarande ;S;S venne vad som är med mig !

från och med idag har jag bestämt mig för att bli nyttig:) dvs , inget godis på vardagar!! hahah  , så säger jag jämt men nu ska det fan funka ;)  tänkte inte äta något godis idag men snodde lite från mia o hille ! måste ju ladda mej för min diet ;)
yeaaas , och nu sitter jag här o väntar på  sannaslampan som snart kmr med bussen ;D vi ska plugga lite matte osv:)

ah det var allt , tackhey puss<3

hahaha dagens:
Jag- sanna lukta i mitt hår , jag måste verkligen tvätta det
Sanna- eiuu det luktar fan skit
Jag- asså skit , skit ??
Sanna- aah som när man går ut här ute o känner att bönderna har gödslat

HAHHAHAH<33

S ö n d a g ,

det var ettt jävla bra tag sen jag skrev nu ;) tänkte det var på tiden :) ;D

hmmhmm hmm , vad har hänt nu då , .. kan väl börja med helgen!

I fredags :
Började det med att Jag,Matilda,Becs, Mli , Emma , Linnea och ELLEEN sist men inte minst, drog till vätterstranden för att grilla lite kaav:) allt hade vi ;engångsgrill , musik och det bästa av allt elr va säger du matilda;)? Dricka :)
Iaf , på en filt satt vi alla samlade o åt o hade det trevligt , men med tiden blev vi alla lite mer splittrade och jag återsåg varken ellen , becka , lännie elr emma:O .. hahahah , men däremot träffa jag o matilda lite andra people som ja hoppas vi inte skämde ut oss för , bland annat rickard götesson och sanna jarl:) matilda och jag  kom bort från varandra och hon och SANNA JARLIEE<3 tog bussen hem tillsammans , =D

hmmhmm , efter detta så kände jag mej trött så jag och mli stack hem till henne , men innan det hade vi vägarna förbi evergreen där vi beställde nån specialkebab med isbergsallad o pommes , men när vi kom hem upptäckte vi till vår föskräckning att de hade glömt salladen och pommesen:( dåligt dåligt ,
 efter det somna vi som grisar och jag är största snarkaren av dom alla så jag vet inte om mli fick så mkt sömn:)

image37

där var inte jag med så drf ;

image38

tog jag en väldigt vacker bildp å mej själv:) hahhaha not ,



PÅ the satördäj , :
Jag och emelie gick och la oss lite vid munksjön på nån gräsmatta o sola lite innan våran magdans , . o herregud vi skulle öva på en dans som vi ska uppträda med på Collage , o vi hade bara den gången kvar och sen ska vi träffas en gång till.. två gånger sammanlagt , HUR SKA DETTA GÅÅ , ?!?

På kvällen träffade jag hanna nordström som jag inte har sett på aslänge <3 har saknat dej ditt sär .. vi promenerade lite på piren o åt något asäckligt godis hanna köpte från hemmakväll sen åkte vi hem till henne:)


Idag ,
Jag vaknade av att sanna ringde och nästan direkt efter hängde hon med mej och städade på mitt lilla städjobb ;d
sedan cyklade vi upp till Mli som var hos sin mammas boy och hennes mamma då, han bor typ vid ulfstorp och jag bor ju inte långt från vischan så det tog inte lång tid :)
Där glassa vi lite i solen o tänkte att vi skulle ta sommarens första dopp :) men så blidde det inte serrö, det var lite för kallt för oss och även om det kom en barnfamilj som glatt badade så hoppade vi det och gick tillbaka;D
där väntade maten och vi åt o åt o åt ; d sen vare dags att cykla hem på min punkacykel,

mer har det la inte hänt idag och nu sitter jag här,
sovmorgon imon , asgött , vi har bara en sovmorgon i veckan så denna kom lämpligt:) <333
Nästa vecka kmr det fler nationellaprov , och usch va jag hatar dom : S , matte o franska på tis , hade matte förra veckan o det gick SKIIT  :O hoppades på VG i matte men det kan jag nog glömma nu .

ah , och MATILDAA som har klagat på att jag inte har skrivit:) varsågod ;)

LOVE AND Pusssss <3

RSS 2.0